Parkmanagement De Huet

Collectieve beveiliging

De collectieve beveiliging werd tot en met 2017 georganiseerd door de stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem (SBBD). De parkmanagementorganisaties waren betrokken bij de organisatie van de collectieve beveiliging per 2018. Gekozen is voor een samenwerking met IBOIJ en VIV, de industriële kringen in de gemeente Oude IJsselstreek en IKZelhem, de industriële kring in Zelhem.


 


Door de uitbreiding van het werkgebied naar 13 bedrijventerreinen, is het aantal deelnemers van het collectief verhoogd en kan een aantrekkelijk tarief worden aangeboden. Hoe groter het aantal deelnemers op een bedrijventerrein, hoe langer de surveillant aanwezig is, hoe veiliger het bedrijventerrein.
Per 2018 wordt de collectieve beveiliging uitgevoerd door Globe Security uit Zelhem. Monitoring van de uitvoering vindt plaats in de werkgroep Collectieve Beveiliging en in de werkgroep KVO-B.


 


Voor meer informatie over de collectieve beveiliging en de kosten daarvan kunt u contact opnemen met Gerard Wijnia, Globe Security, E gerard@globegroup.nl of T 0314 – 35 12 20.